Mazeretli Ders Kaydı ve Yatay Geçiş Ders Kayıt Duyurusu

Mazeretli Kayıt ve Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerimizin Kayıt Duyurusu

Mazeretli kayıt Başvuruları 20 Eylül 2017 tarihi 17.30 itibariyle sona ermiş olup mazereti Enstitü Yönetim Kurulu tarafından uygun görülen öğrencilerin ders kayıt ekranı aktif hale gelmiştir.

*Ders kayıtları öğrencilerimizin sorumluluğunda olup Enstitümüz tarafından herhangi bir ders kaydı yapılamamaktadır. Bu nedenle mazereti kabul edilen öğrencilerimizin 22 Eylül 2017 saat 17:30'a kadar ders kayıt kesinleştirmelerini tamamlamaları gerekmektedir.

**Yatay Geçiş yoluyla 2017-2018 Güz yarıyılı için Ensitümüze kayıt yaptıran öğrencilerimizin ders muafiyetleri Öğrenci Bilgi Sisteminde İşlenmiş olup 22 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar ders kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.

HATIRLATMA

Yeni kayıt, kayıt yenileme ve yatay geçiş yapan tüm öğrencilerimizin öğrencilik haklarından faydalanması ve öğrenimlerine devam edebilmesi için 22 Eylül 2017 tarihi mesai bitimie kadar danışman onaylarının tamamlanmış olması gerekmektedir.

(Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde danışman onayı olmayan öğrencilerin sorun yaşamamaları adına danışman onayını takip etmeleri ve eksik olması durumunda danışmanlarıyla irtibat kurmaları gerekmektedir.)

10 Ekim 2017, Salı / 687 defa okundu.