Danışman Ataması ve Tez Konusu Belirlenmesi

Enstitümüz lisansüstü programlarında kayıtlı olup pasif duruma düşen veya danışmanı düşen 2017-2018 Güz yarıyılında kayıt yenilen öğrencilerin Tez Danışmanları öğrencilerimizin kullanmış oldukları OBS'de tanımlanmış olup Öğrenci Bilgi Sisteminde "Genel İşlemler" menüsü altında "Danışman Bilgileri" alanından güncel olarak görülebilmektedir.

2017-2018 Güz yarıyılı başlangıcından sonra danışman ataması, değişikliği yapılan öğrencilerin 10 Kasım 2017 tarihine kadar danışmanları ile belirleyecekleri tez konusunu "Ululsal Tez Merkezi"ne kayıt etmeleri ve sistemden alacakları çıktıyı Enstitümüz web sayfasında yer alan "Tez Konusu Belirleme ve Değişiklik Formu" ile birlikte imza eksiği olmayacak şekilde Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde tez yönetimi dersine kayıt yapılamayacaktır.

26 Ekim 2017, Perşembe / 296 defa okundu.