Yeni İletişim Kanalımız “Ogrencisbe@dpu.edu.tr“

"ogrencisbe@dpu.edu.tr" Kurumsal E-Mail Adresimiz Kullanıma Açılmıştır.

Öğrencilerimizin özellikle tüm Üniversitemizin kayıt döneminde telefon ile Enstitümüzden yoğun bilgi alma çabaları telefon hatlarında yoğunluğa, bu yoğunluğa bağlı olarak da Üniversitemiz Ana Santral kaynaklı iletişim problemlerine neden olmaktadır.

Öğrencilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için Enstitümüz olarak yeni bir uygulama başlatıyoruz.

Çünkü; telefon ile iletişim halinde iken Enstitüde yer alan öğrencilerde veya şahsen birime gelen öğrenci ile iletişim halinde iken telefon başında bekleyen öğrencilerde zaman-iletişim kaybı yaşanmaktadır.

Ayrıca telefon görüşmelerinde öğrencilerin problemlerini izah etmesi de tam olarak mümkün olamadığından bu tür problerin çözümünde yazılı iletişim yönteminin denenmesi zorunluluk halini almaktadır.

Bu amaçlarla Enstitü-Öğrenci iletişiminde e-posta hizmetini devreye alıyoruz

Öğrencilerimizin öncelikli olarak e-posta ile taleplerini ogrencisbe@dpu.edu.tr mail adresi üzerinden bize aktarmasını bekliyoruz.

Sizlere tüm bu süreçte daha kesintisiz hizmet verebilmek adına aşağıdaki hususlara dikkat ederek e-mail göndermeniz halinde talebiniz Enstitümüzce önem-süre hassasiyetine göre en kısa sürede cevaplanacaktır.

Önemli Hususlar;

Yazmış olduğunuz e-mailde;

-Konu: Yazmış olduğunuz mailin konusunu sadece konu başlığı belirterek yazınız. Örneğin "Tez Savunması", "Tez Konusu", Kayıt Dondurma", "Ders Kaydı", "Yatay Geçiş", "Askerlik","Harç İadesi" v.s.

-İçerik: İçerik Kısmında mutlaka adınız soyadınız, kayıtlı olduğunuz program, öğrenci numaranız veya tc numaranız, iletişim bilgileriniz (cep telefonu, adres) mutlaka olmalıdır. Aksi takdirde bilgi güvenliği açısından kurumsal dönüş yapılamayacaktır.

26 Ocak 2018, Cuma / 2851 defa okundu.