Sosyal Bilimler Dergisi / Journal Of Social Sciences

Dergimizi sbd.dpu.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Sahibi / Owner
Prof. Dr. Remzi GÖREN
Editörler / Editors
Doç. Dr. İsmail KÜÇÜKAKSOY
Yrd.Doç.Dr.Özer ÖZÇELİK
Yrd.Doç.Dr.Metin BAŞ
Yayın Kurulu / Editorial Board
Doç.Dr.Gülnur KEÇEK
Yrd.Doç.Dr.Murat YAMAN
Yrd.Doç.Dr.Hacı Murat ARABACI
Dergi Sekreterliği /Secretary of Journal
Arş.Grv. Ulvi SANDALCI
Arş.Grv. Ayşegül YILDIZ
Arş.Grv. Pınar ÖZER
Dizgi
Uzman Betül AYHAN
Kapak Dizayn

Sosyal Bilimler Dergimiz yılda 4 kez olmak üzere Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında yayımlanmakta olup, EBSCOhost, ULAKBİM/Sosyal Bilimler Veri Tabanında ve ASOS Index'de yer alan uluslararası hakemli bir dergidir.

Dumlupinar University Journal of Social Sciences, an international refereed journal, took the first step in contributing to academic literature in January 1999 by publishing the first volume. Dumlupinar University Journal of Social Sciences is published four times in a year in January, April, July and October and has been indexed in the Social Sciences Database of Turkish Academic Network and Information Center since 2005, ASOS Index since 2010 and EBSCOhost since September 2013.

ISSN: 1302 - 1842

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, Çarşamba