Süreler Hakkında

AZAMİ SÜRE DUYURUSU

Enstitümüz lisansüstü programlarında olup;

-TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmasın azami süresinin son yarıyılında (6.yarıyıl) olan öğrencilerin 20 Aralık 2019 tarihine kadar tez savunma başvurusunda bulunmaları ve 20 Ocak 2020 tarihine kadar tez savunmalarına girmiş olmaları gerekmektedir.

(İlgili tarihlere kadar tez savunması başvurusu yapmayan ve tez savunması başvurusu yaptığı halde tez savunmasına girmeyen öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.)

-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için 3. yarıyılda olup tüm derslerini başarı ile tamamlayan ve dönem projesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz için dönem projesi son teslim tarihi 20 Ocak 2020'dir.

(İlgili tarihe kadar dönem projesini teslim etmeyen öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.)

TEZ İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI SON BAŞVURU TARİHİ

Enstitümüz doktora programında kayıtlı olup Tez İzleme Toplantısı yapması gereken öğrenciler için Tez İzleme Toplantısı başvuru son tarihi 10 Aralık 2019 olup Tez İzleme Toplantısı son tarihi 10 Ocak 2020 'dir.

14 Kasım 2019, Perşembe / 727 defa okundu.