2019-2020 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2019-2020 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ SÜREÇLERİ
1-Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin YÖKSİS Veri Tabanına öğrencilikleri kaydedildiğinden yapılan yatay geçiş işleminin iptal edilmesi imkânı bulunmamaktadır.
2-Yatay Geçişi kabul edilen öğrencilerin ders muafiyetleri Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıkları tarafından yapılmakta olup öğrenciler kabul edildikleri programın müfredatını tamamlamak zorundadır.
3-Yatay geçiş yapan öğrencilerin azami sürelerinin hesaplanmasında daha önceki programda geçirdikleri süre dikkate alınır ve programın azami süresinden düşülür.
4-Yatay geçişi kabul edilen öğrenciler ders muafiyetlerinin yetişmesi halinde Akademik Takvimde yer alan Kayıt Yenileme tarihlerinde obs.dpu.edu.tr (Öğrenci Bilgi Sistemi)’den kayıtlarını yapabileceklerdir. Muafiyetlerin yetişmemesi durumunda Enstitümüz web sayfasında ayrıca duyuru yapılacak olup öğrencilerin kayıtsız duruma düşmemeleri için kayıt yenileme tarihlerinde Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıklarının yönlendirmeleri doğrultusunda ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

31 Ocak 2020, Cuma / 238 defa okundu.