2020-2021 Güz Yarıyılı Öğrenci Alımı Sonuçları (Yedek)

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2020-2021 GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM SONUÇLARI

(Yüksek Lisans / Doktora -YEDEK-)

23 Eylül 2020 tarihi saat 17:30'a kadar kesin kayıt için istenilen belgeleri ".pdf" formatında taratarak tüm belgelerini Enstitümüz "leekayit@dpu.edu.tr" adresine mail atan adayların değerlendirme işlemleri sonrası 1. kayıt aşmasını tamamlamayan adayların yerine yedek sırada yer alan adaylardan yerleştirme işlemi yapılmıştır.

YEDEK KAYITLARI

AŞAMA 1:

Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

En geç 24 Eylül 2020 tarihi saat 23:59'a kadar kesin kayıt için istenilen aşağıda belirtilen belgeleri ".pdf" formatında taratarak tüm belgelerini Enstitümüz "leekayit@dpu.edu.tr" adresine eksiksiz şekilde e-mail atmaları gerekmektedir. (Okunaklı olmayan, eksik taranmış belge gönderimi ve süre bitiminde evrak gönderimi halinde tarafımızca herhangi bir işlem yapılmayacaktır.)

AŞAMA 2:

Yukarıda belirtilen tarihlerde e-mail gönderen kayıt hakkı kazanan adaylarımızın Enstitümüze şahsen evrak/belge teslimi için gelmelerine gerek yoktur. Bu adaylar, kesin kayıt için gerekli olan evrak ve belgeleri 02 Ekim 2020 tarihine kadar (ilgili tarihte belge ve evrakların birimimize ulaşmış olması gerekmektedir.) Enstitümüze kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

AŞAĞIDA İSTENİLEN BELGELER PLASTİK TELLİ DOSYA İÇERSİNDE SIRALI OLARAK HAZIRLANARAK EKSİKSİZ BİR BİÇİMDE ENSTİTÜMÜZE KARGO İLE GÖNDERECEKTİR.

Yüksek Lisans / Doktora Programları

1. Başvuru belgesi (Başvuru Belgesini indirmek için tıklayınız.),
  2. 3 (üç) adet vesikalık yeni çekilmiş fotoğraf.
  3. Lisans transkriptinin aslı veya noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti,
  4. Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti (E-Devlet üzerinden belge kabul edilecektir. Ancak Aday diploma suretini eğitim öğretim dönemi içinde Enstitü öğrenci işlerine teslim edecektir.),
  5. Yüksek Lisans transkriptinin aslı veya noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti (Doktora Programları için),
  6. Yüksek Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti (Doktora Programları için. E-Devlet üzerinden belge kabul edilecektir. Ancak Aday diploma suretini eğitim öğretim dönemi içinde Enstitü öğrenci işlerine teslim edecektir.),
  7. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
  8. Erkek adaylar için lisansüstü öğrenim yapmasında askerlikçe bir sakıncası olmadığına dair yeni tarihli bir adet durum belgesi (Askerlik Durum Belgesi mutlaka güncel tarihli  olmalıdır. Askerlik belgesi güncel olmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.),
  9. İkametgâh Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir),
  10. Geçerli ALES Sonuç Belgesi

2-YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI SONUÇLARI (SADECE YEDEK)

Yedek sırada olup kayıt yaptırmayan (kayıt aşaması 1 tamamlamayan) adayların yerine kesin kayıt hakkı kazanan adaylar için aşağıda yer alan sorgulama ekranından TC Kimlik No ile sorgulama yapabilirsiniz:

3-YDS (YABANCI DİL PUANI) HAKKINDA

Zorunlu olarak asgari yabancı dil puanı isteyen programlarımız, doktora programlarımız ve öğretim dili ingilizce olan programlarımız için ise adayların toplam puanlarının sadece yönergede yer alan “ALES Puanının Oranı”, “Lisans Genel Not Ort. Oranı” ve/veya “Yüksek Lisans Genel Not Ort. Oranı”, “Bilim/Mülakat Puanının Oranı” dikkate alınarak toplam başarı puanı belirlenerek kontenjan dâhilinde öncelikle ön kayıt (şartlı kayıt) listeleri ilan edilmiştir. YDS Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından da 5 (beş)  gün  içinde  mesai  bitimine kadar programlara kayıt için gerekli olan asgari Yabancı Dil puanını Enstitü Müdürlüğüne ibraz eden adayların ön kayıtları kesin kayda dönüşecek olup asgari yabancı dil puanını gösteren belgeyi ibraz edemeyen adayların ön kayıt / kayıt hakkı iptal edilecektir.

YDS Sınav sonucu açıklanmasının ardından kesin kayıtları yapılacak adaylar için kayıt tarihleri ayrıca duyurulacaktır.

06 Ekim 2020, Salı / 4345 defa okundu.