7143 Sayılı Af Kanunundan Faydalanıp Başvurusu Kabul Edilen Öğrenciler

7143 Sayılı Af Kanunu Öğrenci Listesi, Öğrenci Numara ve Şifreleri

-10.08.2018 Tarihli Enstitü Yönetim Kurulunda Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin listesi için tıklayınız.

-03.09.2018 Tarihli Enstitü Yönetim Kurulunda Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin listesi için tıklayınız.

-18.09.2018 Tarihli Enstitü Yönetim Kurulunda Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Açıklamalar

1-İlgili öğrenciler Akademik Takvimde yer alan "Kayıt Yenileme" tarihlerinde yukarıdaki linkte yer alan öğrenci numarası ve şifreleriyle tanımlanmış miktardaki harç ücretini yatırarak ders kaydı yapmak zorundadırlar.

2-Af Kapsamında öğrenim görecek öğrencilerimizin ders muafiyet / intibak işlemleri devam etmekte olup kayıt süresince sorun yaşamaları halinde Ana Bilim / Ana Sanat Dalı Başkanlıklarıyla irtibat kurmaları gerekmektedir.

3-Yukarıdaki listede isimleri bulunmayan ancak başvuruda bulunmuş öğrencilerin isimleri ve öğrenci numara /şifreleri Enstitü Yönetim Kurulundan sonra yukarıya ayrı bir şekilde eklenecektir.

4-İlgili Af Kanunu kapsamında yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler yatay geçiş yapmak istedikleri Üniversite ile irtibat kurup Enstitümüzden gerekli belgeleri alabilirler.

20 Eylül 2018, Perşembe / 1285 defa okundu.