Burs Duyurusu

Enstitümüz lisansüstü programlarında kayıtlı öğrencilerden burs talebinde bulunacak öğrencilerin aşağıda yer alan evraklar ile birlikte 17.10.2018 tarihi mesai bitimine kadar Enstitümüze şahsen başvuruda bulunması gerekmektedir.

1-Burs Başvuru Formu (İndirmek için tıklayınız.)

2-Başvuruda bulunacak kişinin çalışmadığını gösterir belge. (SGK hizmet dökümü)

3-Aile Bireylerinin çalışması durumunda her biri için ayrı ayrı onaylı maaş bordrosu. (Çalışan olmaması durumunda SGK'dan alınacak çalışmadığını gösterir belge. E-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir.)

4-Aile Bireylerinden öğrenim gören olması durumunda her biri için ayrı ayrı öğrenci olduklarını gösteren onaylı öğrenci belgesi. (E-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir.)

NOT: Başvuruda bulunan tüm öğrenciler formda yer alan tüm bilgilerin doğruluğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Eksik belge ve bilgi olması durumunda adayın başvurusu Enstitümüzce değerlendirmeye alınmaz bu durumda tüm sorumluluk başvuruda bulunan öğrenciye aittir.

11 Ekim 2018, Perşembe / 245 defa okundu.