Yabancı Uyruklu Öğrenci Alım Sonuçları

2018-2019 Bahar Yarıyılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Alım Sonuçları için tıklayınız.

KESİN KAYIT TARİHLERİ:

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için;

Asil adayların kayıtları : 21-22-23 Ocak 2019

Yedek adayların kayıtları : 25 Ocak 2019

NOT:

1-Yabancı Uyruklu Adayların ilanda yer alan belgeleri eksiksiz bir şekilde getirmeleri gerekmektedir. Bu belgelerin mutlaka Türkçe çevirileri olmalıdır.

2-TÖMER Belgesi bulunmayan Yabancı Uyruklu Adaylar için Yönergemiz gereği;

"(9) Başvuru esnasında TÖMER belgesi olmayan ve kayıt hakkı kazanan adayların, Dumlupınar Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DPÜTÖMER) yapacağı yeterlik sınavına en geç üç dönem içerisinde girmesi gerekir ve bu sınavdan en az 70 puan (C1) alması halinde lisansüstü programa kayıtları yapılır ancak istenilen başarı puanının sağlanamaması halinde Enstitüden ilişiği kesilir." hükmü uygulanacaktır.

3-Enstitü tarafından belirlenecek süre dahilinde Okul Tanınma ya da Denklik Belgesini teslim etmeyen adayların kesin kayıt hakkı kazansalar dahi programa kayıtları yapılmayacaktır.

19 Ocak 2019, Cumartesi / 495 defa okundu.