Mazeretli Ders Kayıtları

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 BAHAR YARIYILI

MAZERETLİ DERS KAYIT DUYURUSU

Ders kayıtlarını süresi içerisinde yapamayan öğrencilerden mazereti bulanan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen tarihlerde mazeretini gösterir dilekçe ve varsa eki ile birlikte Enstitümüze başvuruda bulunması gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

Sonuçlandırılmayan dersi bulunan öğrencilerin danışman öğretim üyeleri ile irtibat kurup danışman öğretim üyelerinin dilekçe vermesi halinde mazeretli ders kayıt başvuru tarihlerinde mazeretli kayıtlardan faydalanmak istediğini gösterir bir dilekçe ile Enstitümüze başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Mazeretli Ders Kayıt Başvuru Tarihleri

11-12 Şubat 2019

(Saat:17.30’ a kadar)

Mazeretli Ders Kayıt Tarihleri

14-15 Şubat 2019

(Saat:17.30’ a kadar)

Mazeretli Ders Kaydı Nasıl Yapılır?

Mazereti Enstitü Yönetim Kurulunca uygun görülen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi mazeretli ders kayıt tarihlerinde aktif hale gelecek olup ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

14 Şubat 2019, Perşembe / 355 defa okundu.