Mazeretli Kayıt Duyurusu

MAZERETLİ DERS KAYITLARI, DANIŞMAN ONAYLARI, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İLAVE HARÇLARI

Enstitü Yönetim Kurulunun 13.02.2019 tarihli toplantısında mazeretleri kabul edilen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sisteminde mazeretli ders kayıt ekranları aktif durumda olup öğrencilerimizin derslerini bizzat kendilerinin seçerek ders kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.

Mazeretli ders kayıt son tarihi 15.02.2019 saat 17:30'dur. Bu süre sonrasında herhangi bir kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Önemli Hatırlatmalar

1-Tezsiz yüksek lisans programlarında olup eksik harç bilgisi bulunan öğrenciler sistem üzerinde görünen eksik harçlarını öğrenci numaraları ile yatırabilirler.

2-Ders Sonuçlandırılması ile ilgili sorun nedeniyle kayıt yaşayan öğrencilerden danışmanları dilekçe veren ve mazeretli kayıt talebinde bulunan öğrenciler öğrenci bilgi sistemi üzerinden ders kayıtlarını yapabilirler.

3-Yatay geçiş yapan öğrencilerin muafiyetleri sisteme işlenecek olup 15.02.2019 tarihi mesai bitimine kadar ders kayıtlarını kontrol etmeleri eksik dersi olması durumunda Enstitümüz ile irtibat kurmaları gerekmektedir.

4-Normal süresi içerisinde kaydını kesinleştiren öğrencilerin danışman onay durumlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Onaysız durumda olan öğrencilerin kayıtlarının geçerli olması için mutlaka danışmanları ile irtibat kurmaları gerekmektedir.

16 Şubat 2019, Cumartesi / 160 defa okundu.